FORMACIÓ EN VALORS A L'AMBIT ESPORTIU - ESTIU 2024

La Formació en Valors en l’Àmbit Esportiu és una proposta que combina una formació teòrico- pràctica d’activitats esportives, entre elles d'esports individuals i col·lectius, activitats a l’aire lliure i activitats aquàtiques, fomentant en tot moment de manera transversal l’esport i l’educació valors.

Des del Consell Esportiu, apostem per aquesta proposta de formació en període de vacances d’estiu per donar resposta a tots aquells joves que per edat no puguin realitzar casals ni les formacions reglades que oferim des de la nostra entitat.

Considerem aquesta formació com un pas previ al monitoratge esportiu, tots els joves que hi participin començaran a adquirir un seguit de nocions bàsiques per tal de conèixer diferents disciplines esportives i els valors que impliquen cada una d’elles, a més d’obtenir un seguit d’eines metodològiques per tal d’ensenyar-les davant de grups en un futur com a monitors esportius. 

Aquest curs és una formació no reglada.

es tracta d’una activitat dirigida a joves nascuts l’any 2009. Aquesta es realitzarà a l’escola Josep Pallach de Figueres al llarg del mes de juliol en horari de 09:00 a 13:00h i de dilluns a divendres.

  • DESTINATARIS: Joves nascuts l'any 2009
  • INSTAL·LACIONS DEL CURS: Escola Josep Pallach de Figueres
  • CURS: 4 setmanes, del dia 1 al 26 de juliol (de dilluns a divendres)
  • HORARI: 09:00 a 13:00h
  • PREU DEL CURS: 170,00€

DOSSIER INFORMATIU DEL CURS - DOSSIER

CLICA'M PER OMPLIR EL FORMULARI D'INSCRIPCIÓ!