CASAL DE LLERS 2020

Atesa la situació generada per l'evolució del COVID-19, la qual cosa suposa l'adopció de mesures extraordinàries pel que fa a la realització de les activitats d’estiu, i atès que la Secretaria General d’Infància, Adolescència i Joventut de la Generalitat de Catalunya, amb col•laboració amb el Departament de Salut i Protecció Civil, va informar del marc normatiu a partir del qual els Casals de Lleure es poden dur a terme, s'obre el període de preinscripcions pel Casal d'estiu i el Casal Jove de Llers.


El Casal d'estiu va destinat a les nenes i als nens que han cursat P3 fins a 5è de primària. I el Casal Jove a nens i nenes que han cursat 6è de primària i 1r i 3r d'ESO.


Les places seran limitades. I en cas de superar el límit, es farà la selecció de participants segons els criteris pactats amb l'Ajuntament.
Per realitzar la preinscripció s'ha d'enviar el formulari degudament omplert que trobareu a continuació, al correu electrònic del Consell Esportiu consellesportiu@cealtemporda.cat abans del 15/06/2020. La formalització de la inscripció serà del 15 al 20 de juny de 2020.

 

Preu casal d'estiu: 145 euros tot el mes.

*No es contempla pa possibilitat d'inscriure participants per quinzenes sempre que no quedin places lliures.

Preu casal jove: 145 euros tot el mes.
Aquest any el casal jove també serà aquest preu, ja que a priori no podran realitzar les sortides com els anys anteriors. Si la situació evoluciona, i existeix la possibilitat real de realitzar sortides, aquestes es proposaran a les famílies amb un cost addicional i aquestes es realitzaran sempre que hi hagi un mini'm de participació.

Per qualsevol dubte, podeu contactar amb nosaltres a través del mateix correu.